Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Waarom werken bij SKOBA?

Ben jij die leerkracht die klaar is voor de leerling van morgen?
De ontwikkeling van het kind tot een volwaardig mens staat hierbij centraal. In onze scholen leggen wij een belangrijk fundament voor die ontwikkeling. En wij kunnen dat niet alleen. Naast ons personeel hebben wij ook de inzet van ouders, onze partners (collega-schoolbesturen, kinder- en peuteropvangorganisaties, gemeenten, opleidingen) en van de kinderen zelf nodig.

De kwaliteit van ons personeel kan wat ons betreft niet hoog genoeg zijn. Wij doen kinderen tekort als wij niet de beste medewerkers in huis halen en als deze medewerkers niet het beste uit zichzelf halen. Daarom is het stimuleren en waarderen van kwaliteit een belangrijk speerpunt.

Onze scholen richten zich op kinderen van deze tijd. Dat betekent een bij de tijd passend aanbod dat op eigentijdse wijze wordt vormgegeven. Alleen zo kunnen wij leerlingen goed op hun toekomst voorbereiden.

De opdracht waarvoor wij staan is drievoudig: het kwalificeren, socialiseren en tot mens vormen van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Het is zaak een goede balans te vinden en te behouden tussen deze elementen van onze maatschappelijke opdracht. En dat is best lastig in een tijd waarin met name het laatste element uit beeld dreigt te verdwijnen. Onze katholieke identiteit brengt als vanzelfsprekend met zich mee dat juist ook aan dat aspect door ons aandacht wordt besteed.

Nieuwsgierig geworden? In het menu aan de linkerkant vindt u meer informatie over hoe u kunt solliciteren en een overzicht van onze vacatures.