Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Onze scholen

Binnen onze Stichting vindt u een breed aanbod aan onderwijssoorten. Onze scholen hebben een eigen identiteit, bieden een goede kwaliteit onderwijs en zijn toegankelijk voor alle kinderen. Wij geloven in de eigen kracht van kinderen en willen hen helpen het beste uit henzelf naar boven te halen.

Al onze scholen werken intensief samen met partners zoals kinderopvang, welzijnsinstellingen en sport- en cultuurorganisaties. Zo bieden ze een veilige en uitdagende omgeving waarbinnen uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Maatschappelijk geëngageerd en kwalitatief hoogwaardig onderwijs op maat, dat is waar wij voor staan. Daarbij houden we altijd rekening met de verschillen die tussen kinderen bestaan. Bij ons wordt uw kind optimaal voorbereid op een eigen rol in de maatschappij en een goede start in het voortgezet onderwijs.

In het menu aan de linkerkant vindt u een overzicht van al onze scholen. Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons of met de schooldirecteur op. Wij beantwoorden uw vragen graag.